Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

A régió hírei

Színház után bálba hívnak a kórházi műszerére gyűjtők

Szerző: Vörös István, koronaradio.hu – 2017-11-13 12:22:16

Az elmúlt hétvégén a Kalocsai Thália Társulat színházi előadással járult hozzá ahhoz a gyűjtéshez, amely egy korszerű sebészeti műszer beszerzését tűzte zászlajára a kalocsai kórházban történő izületi gyógyítást segítve.

Az akcióhoz eddig számtalan kalocsai és környékbeli üzlet és szolgáltató csatlakozott, az „egészséggömb” fantázianevű gyűjtőurnát pedig több programhelyszínen befogadták – kifejezetten a célért életre hívott esemény azonban a szombati volt az első.

A kalocsai színjátszók „A nadrág” című előadás teljes jegybevételével járultak a jótékony célhoz, amelynek jegyében a héten bálba invitálnak – emlékeztet Farkas Éva, a mozgalom ötlezgazdája.

Farkas Éva, a kalocsai kórházi műszerért folyó gyűjtés lelke azt is elárulta, hogy a helyi Gerillakertész Egyesület által szombatra időzített jótékonysági bálra milyen különleges tombola-felajánlásokat kaptak.

Mint kiderül, akár a tiéd is lehet egy festmény, amelyet a művészi oldaláról kevésbé ismert dr. Shawfar Adel, a kalocsai kórház sebész-traumatológusa készített.

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó