Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

A régió hírei

Plaketteket kapnak a legnagyvonalúbb adományozók

Szerző: Vörös István, koronaradio.hu – 2017-10-05 12:08:40

A kalocsai kórház sebészeti beavatkozásainak modernebb, gyorsabb és fájdalom-mentesebb eljárását segítő eszközért indult kalocsai és környékbeli civil gyűjtés szépen menetel előre.

Bár arról, hogy konkrétan mennyire sikerült közel kerülni az eszközre szükséges ötmillió forintos álomcélhoz a hetekben, még nincsen pontos információnk, azt tudjuk, hogy születtek már soknullás felajánlások és a turnézó „egészséggömbbe”, valamint a mára több mint harminc kalocsai és Kalocsával szomszédos településen megtalálható állandó gyűjtőurnába is csordogálnak a forintok.

A gyűjtés ötletgazdája, Farkas Éva arról számolt be rádiónknak, hogy a legnagyvonalúbb adományozók számára egy különleges köszönetnyilvánító gesztussal készülnek.

Farkas Éva, a kalocsai sebészeti gyógyítás modernizálásáért gyűjtést indított civilek összefogója emlékeztetett, hogy van már olyan kalocsai vállalat, aki biztosan átvehet majd plakettet.

Hozzátette, hogy továbbra is várja azok jelentkezését, akik a jó ügy mellé állva örömmel vennének át hasonló elismerést.

Az egészséggömb az EMIKA családi napján

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó