Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

A régió hírei

Száz rendőri intézkedéssel zárult a kalocsai akció

Szerző: Vörös István, koronaradio.hu – 2015-12-26 11:11:10

Nem egyszer köszönt vissza helyi híradásainkban az utóbbi hetekben, hogy fokozott rendőri jelenlétre számíthatott a Kalocsai Rendőrkapitányság illetékességi területén.

hirdetés

hirdetés

Az egyenruhások helyi szerve is részt vett ugyanis a „Látni és látszani” elnevezésű őszi-téli időszakra hirdetett megelőző kampányban, amelynek lényege az volt, hogy a megfelelő láthatóság és a jól látás fontosságára hívja fel a figyelmet a borongós, ködös, hideg napok beköszönte előtt.

Az akció hivatalosan véget ért, ez azonban nem jelenti azt, hogy lankadna a rendőrség figyelme, nyilatkozta rádiónknak Tóth Zoltán közlekedés-rendészeti osztályvezető, hozzátéve, hogy sok esetben történt rendőri intézkedés a négyhetes kampány ideje alatt.

A kép illusztráció!

Tóth Zoltán, a Kalocsai Rendőrkapitányság osztályvezetője azt is kiemelte, hogy az utóbbi napok közlekedési baleseteitől eltekintve, a „Látni és látszani” hivatalos kampányidőszakában ez alkalommal örömteli fejlemény, hogy nem történt olyan szerencsétlenség, amely a láthatóság hiányában követelt emberéletet.

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó