Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

FM100-blog

Soltvadkerten olcsóbb a gázolaj!

Szerző: Gábor János, KORONAcafé – 2015-03-19 10:54:48

A KORONArendszámkommandó a LUKOIL kúton nézett nagyot

A 16 éves KORONAfm100 rendszámkereteit (amelyek egyike 500.000 forint értékű autófelújítást és / vagy optikai tuningot ér) az utolsó előtti játéknapon Soltvadkerten lehetett megszerezni. Összesen 16 ajándékkerettel érkezett a rendszámkommandó a helyi LUKOIL benzinkútra, ahol zsebbe vágóan kellemes meglepetés ért minket (lsd. lejjebb!). 8 órához képest egy hangyányit késtünk (bocsi!):

Galéria ITT!

A mai helyszín Bátyához képest lassabban szállingózó hallgatókat hozott, de nem estünk kétségbe, főleg mert a lassan lecsengő időszak magabiztosságával időztünk, a LUKOIL elképesztően finom, magyarosított szendvicseivel (ezt köszöni az itthon maradt stáb is!) és krémes kávéival, valamint az EILER Karosszériaműhely kollégája, Gábor jóvoltából. Ő Kiskőrös után volt ismét a segítségünkre, és lelkesen szerelgette fel egymás után a rendszámkereteket. Ránk fért a lazítás a hideg szélben, ugyanúgy, mint a nehezen kicsikart Black Betty:

Galéria ITT!

A végén néhány megmaradt rendszámkerettel búcsúztunk az élő adástól, na meg persze Szabó Józseffel, aki mai vendéglátónk volt. Az egyébként pont 16 LUKOIL benzinkutat (szerencsés szám, na!) képviselő területi vezető a közhiedelmmel ellentétben MAGYAR cégnek dolgozik. Minket is meglepett, de valóban: a LUKOIL hálózata nemrég hazai vállalat irányítása alá került, és úgy fest ettől felvirágzik. Töltőállomásaik igazi vendéglátóhelyekké nemesedtek, sőt a régióhoz alkalmazkodva még heti kétszer bejátszanak egy nagymértékű gázolaj-árcsökkentést is:

Galéria ITT!

hirdetés

A LUKOIL egyébként rövidesen bevezet kínálatába prémium benzin és diesel üzemanyagokat is. Az országban az elsők voltunk, ahol bejelentették a Top N üzemanyagot. Előnyei:


- Egyenletes teljesítményszintet biztosít
- Egyéni vezetési stílustól függően növeli a motor teljesítményét
- Dinamikus vezetési élményt nyújt
- Motorkímélő, csökkenti a kopást, növeli a motor élettartammát
- Csökkenti a lerakódásokat
- Csökkenti az autó károsanyag-kibocsátását


A Top N-t áprilistól érdemes keresni a LUKOIL töltőállomásain!

hirdetés

KÖSZÖNET AZ UTOLSÓ ELŐTTI NAP JÁTÉKOSAINAK!

Aki lemaradt, éljen az utolsó eséllyel, holnap reggel, Kalocsán, az OMW kúton!

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó