Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

FM100-blog

Kiskőrösön is támadt a rendszámkommandó!

Szerző: Füstös Éva, koronaradio.hu – 2015-03-12 12:25:44

A 4. nap virradt a #KORONArendszámkommandóra! Esős, szeles reggel indultunk útnak Kiskőrösre feszerelkezve a 16 db rendszámtaróval!

Kalandtúrának is felért az odafelé vezető út, mert bár nem először járunk Petőfi szülővárosában az útfelbontások, felújítások miatt nem igazán sikerült odatalálni a célhoz. De legalább megismertük a város szebbnél szebb utcácskáit:)

Végül támogatónkat Fanti-t hívtuk segítségül "humán JPS-nek. Az üzlet előtt a Petőfi téren vártuk a kiskőrösi "koronásokat".

A kommandó kiegészülve a kiskőrösi  Eiler Karosszériaműhely munkatársával Losonczi Gáborral nem sokáig várt az első kuncsaftra.

Csaba Tabdiról érkezett és rendszeresen kísérti a szerencsét különböző nyerő sorjegyekkel, ezért úgy gondolta, hogy most is megteszi ezt, hiszen lenne mire költenie az 500 ezer forintot a meglett korú verdáján.

Nándi autója nemt túl öreg, de azért elmondása szerint be tudna invesztálni 500.000 Forintot autófelújításra és optikai tunningra. Kifejezetten örült az új rendszámkeretnek, mert a régi már eléggé elhasználódott.

Hatalmas köszönet jár Fantinak , aki a helyszínt biztosította nekünk az üzlete előtt   és az Eiler Karosszériaműhelynek amelynek munkatársa Losonczi Gábor a zord idő ellenére is szorgosan cserélte a rendszámtartókat!

Azért a kommandó tagjai is emberből vannak és a nagy munkában megéhezvén betértek a City Ételbárba, ahol jó meleg teával és finomságokkal jutalmazták meg magukat. Imre a tulajdonos és mesterszakács is szereltetett a járgányra egy új koronás keretet.

Holnap ismét bevetésre indul a kommandó,

ötödik helyszínünk: PAKS! Ott találkozunk!

FÉNYKÉPES BESZÁMOLÓ A 4. NAPRÓL:   ITT

 

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Ezt olvastad már?

Paks: pipa!


Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó