Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

FM100-blog

Rekordot döntött Bátyán a kommandó

Szerző: Mike Szilvia, koronaradio.hu – 2015-03-18 13:37:14

Közeledik a FINISH! Ezt nem csak mi hangsúlyozzuk a KORONAfm100-on, hanem hallgatóink is érzik! Már csak két helyszín, azaz 32 db Koronás rendszámkeretünk van, ami egy-egy esély a fél millió forint értékű felújításra. Ma reggel a bátyai Paprikavilág Kft. parkolója volt a bevetés helyszíne! Villám gyorak voltunk/voltak hallgatóink! Ez igen Bátya!

Rendhagyó módon a mai napi beszámolót rövid kronológiai sorrendben összegezzük, tényleg RÖVID:)

6 óra 18 perc
A KORONAcafé-ban Szilva és Jani épp a tegnapi, kalocsai lakossági fórumról beszélgetnek. SMS érkezik az üzenőfalra: JÓ REGGELT KEDVES SZILVA ÉS JÁNOS ÉN MÁR ITT VAGYOK BÁTYÁN A BAJAI ÚT 8 SZÁM ALATT ÉS VÁROM A RENDSZAMKOMMANDOT. REMÉLEM JÓ HELYEN ÁLLOK. TUDOM HOGY MÉG KORAI, DE MEGÍGERTEM, HOGY ELSŐ LESZEK.  PUSSSZ EDYT
(Megjegyzés: Edyt Soltról utazott Bátyára! Ekkor a kommandónk tagjai még ébredeztek. A KORONAcafé-n keresztül arra kértük a Paprikavilág Kft. portását, hogy kínálja meg egy kávéval Edytet, nehogy megfagyjon.)

6 óra 32 perc
Újabb üzenet érkezik az SMS falra: JELENTEM, AZ ÉJSZAKAI PORTÁS ENGEDETT BE! KÁVÉ NINCS, DE AZÉRT KÖSZÖNÖM! MÁR CSAK MÁSFÉL ÓRA, DE MINDENT A JÓ ÜGY ÉRDEKÉBEN! PUSSSZZ EDYT! UI: SOK AUTÓS LASSÍT, AZT GONDOLJAK TRAFFI VAGYOK :)
(Megjegyzés: Huh, megnyugodtunk, Edyt nem fog az autó kormányához fagyni! Nem mellesleg a kommandónk ekkor még mindig pihenőn volt)

7 óra 15 perc
Megérkezik a kommandó a stúdióba a munkaruháért és a munícióért, vagyis a sárga Koronás dzsekiért és a 16 rendszámkeretért!

7 óra 21 perc
Törzshallgatónk, Edyt helyzetjelent Bátyáról, ismét SMS-ben: SZIASZTOK! JELENTEM, MÁR SZÉPEN SÜT A NAP ÉS MÁR NEM VAGYOK EGYEDÜL! PUSSZ EDYT
(Megjegyzés: A KORONAfm100 stúdiójában felkészítjük a kommandó tagjait, hogy ma kemény nap vár rájuk!)

7 óra 50 perc
Megérkezett a kommandó Bátyára, a Paprikavilág Kft. parkolójába! DÖBBENET! Tele volt a parkoló!

8 óra 10 perc
Németh István, a kommandó mai vezetője első alkalommal jelentkezik be telefonon a Chili-Trade parkolójából! Na erre mi sem számítottunk:

(Megjegyzés: Igen, jól hallotta!! Maradék rendszámkeretek száma: KETTŐ!!)

8 óra 38 perc
Ismét hívjuk Tyutyut, akit arra kértünk időzzön még egy kicsit Bátyán! Ja és persze Edytet is kikérdeztük, miért ment ilyen korán és vajon mit csinált a parkolóban reggel 6 óra óta:
(Megjegyzés: Edyt! Imádunk, nagyon kitartó voltál! Ja és le a kalappal Bátya! Rekordot döntöttetek)

**VÉGE**



Mai legelszántabb hallgatónk; Edyt

A Rendszámkommandó holnap újabb helyszínen lesz bevetésen! SOLTVADKERTEN! Ha nem akar lemaradni a fél millás autófelújításról, akkor ott találkozunk!

Fotók a nyolcadik napról ITT!

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó