Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

A régió hírei

Solti férfi sérült életveszélyesen a dunatetétleni balesetben

Szerző: Vörös István, koronaradio.hu – 2017-09-25 13:22:34

Egy 36 éves solti férfi szenvedett életveszélyes sérüléseket péntek délután, amikor autójával karambolozott egy, a saját sávjából kisodródott teherautóval.

hirdetés

hirdetés

A baleset az 53-as főúton történt a 6-os kilométerkőnél, Dunatetétlen környékén, tudtuk meg a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányságtól.

Hürkecz Zoltán szóvivő arról tájékoztatta rádiónkat, hogy a teherautót vezető 26 éves dunaegyházi férfi Soltról Kiskőrös felé haladva lesodródott a padkára, majd visszakormányozta autóját az útra, ekkor azonban áttért a vele szemből érkezők sávjába és a manőver közben ütközött össze a neki szemből, szabályosan érkező solti férfi vezette személyautóval.

A megyei katasztrófavédelem közleménye szerint a sérültet a solti hivatásos tűzoltók feszítővágó szabadítottak ki a roncsból, a rendőrség hozzátette, hogy a mentősök életveszélyes állapotban vitték őt kórházba.

Negyvennyolc órán belül ez volt a negyedik közlekedési baleset, amely akkor a Kalocsai Rendőrkapitányság területén történt. Csütörtökön ugyanis egy halálos solti gázolást egy külterületi karambol követett, majd Fajsz környékén koccant két autó.

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó