Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

A régió hírei

Nemzetközi szépség- és modellversenyen remekelt Czár Szabolcs

Szerző: Vörös István, koronaradio.hu – 2017-09-25 13:19:34

Az elmúlt hétvégén tartották meg Thaiföld fővárosában, Bangkokban az a nemzetközi szépségversenyt, amelyre a hazai fordulón Mister Teen Hungary címet szerzett Czár Szabolcs hónapok óta készült.

hirdetés

hirdetés

A mindössze tizennyolc éves kalocsai fiatalember, ha a Mister Teen International finalistáinak a dobogójára nem is állhatott fel a megmérettetés egyik legfontosabb díját hazahozta.

Mentora, az első hazai férfiszépségversenyt rendező Szabó Csillag a KORONAfm100-nak elárulta, hogy a Szabolcs által bezsebelt Mister Photogenic különdíj meghatározó mérföldkő lehet a fiú számára további modellkarrierje építése érdekében.

 

Szabó Csillagtól, egykori kalocsai szépségkirálynőtől, a hétvégén Bangkokban szép sikereket elért Czár Szabolcs segítőjétől azt is megtudtuk, hogy Szabolcs vasárnap egy másik versenyen, a Mister Model Of The Year mezőnyében is eredményesen szerepelt.

Itt a képzeletbeli dobogó harmadik helyére állhatott, amely együtt a Mister Photogenic címmel mutatós ajánlólevél lehet az újabb és újabb kifutókra, illetve címlapokra kerüléshez.

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó