Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

A régió hírei

Simon Zoltán: a csőd szélére került Kalocsa!

Szerző: Vörös István, koronaradio.hu – 2016-11-18 16:49:09

A tavalyi gyakorlatot követve a Fidesz kalocsai csoportjának képviseletében Simon Zoltán elnök az idén is megtartotta évértékelő sajtótájékoztatóját.

hirdetés

hirdetés

Mint arra a média megjelent képviselőinek előre felhívta a figyelmét, a tervezett témától eltérve állította össze mondandóját, amelynek visszatérő gondolata volt, hogy „Kalocsa elindult lefelé a lejtőn” és „dr. Bálint József polgármester kezéből kicsúszott az irányítás”, a vizionált csőd felé tartó folyamat visszafordíthatóságát pedig megkérdőjelezte.

Felidézte, hogy az állami adósságkonszolidáción túl is több tízmillió forint támogatást kapott a város az elmúlt években, mégsem látja stabilnak a gazdaságot, mondta.

Simon Zoltán, a kalocsai Fidesz-csoport elnöke sajtótájékoztatóján többször is „pazarlónak” értékelte a városvezetés gazdálkodását, utalván arra, hogy a KalocsaKOM eladásából származó bevétel jó része nincs már, majd bírálta, hogy "a rossz gazdálkodás szülte hiányt a város legnagyobb munkaadóinak megadóztatásával pótolná részben az önkormányzat".

Zárszóként kijelentette, hogy két utat lát a város első embere előtt.

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó