Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

Zene, koncert, klip

Rod Stewart érkezik Budapestre - Kapcsolat

Szerző: Gábor János, – 2010-04-01 09:01:46

A Kapcsolat koncert sztárvendégeként Rod Stewart is fellép hazánkban, a Hősök téri rendezvényen. Az örökifjú sztár harmadik alkalommal ad koncertet hazánkban. Rod Stewart első ízben 1986-ban járt Magyarországon és adott teltházas koncertet az MTK stadionban, legutóbb pedig 2005-ben láthattunk, hallhattuk őt Budapesten a Kisstadionban.



Tavaly megjelent Soulbook albumával visszatért a kezdetekhez 60-as évekbeli soul slágerek feldolgozásaival. Kíváncsian várjuk harmadik magyarországi fellépését. Mi az ami biztosan lesz? 90 perces show tele izgalommal és feszültséggel, sok-sok ismerős slágerrel és focilabdákkal amiket rendszerint az You’re in My Heart című nóta alatt rúg a nagyérdemű közé.



De ami a lényeg, az a zene és Rod Stewart csodálatos, rekedten is simogató, végtelenül csábító hangja és előadásmódja amivel még mindig hódít és teltházas koncerteket ad világszerte, a mai napig megőrízve kisfiús báját, hitelesen alakítva a Maggie May –ben megénekelt fiatal srácot, aki bárhol, bármikor enged a csábításnak.

A skót származású művész az idén ünnepelte 65. születésnapját de semmit nem veszített vitalitásából. Fantasztikus évtizedek állnak mögötte, pedig a kezdet nem volt szokványosnak nevezhető.

music.hu
A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó