Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

Zene, koncert, klip

Presser is beül a Megasztár 5 zsűrijébe!

Szerző: Gábor János, – 2010-04-01 08:56:46

Sok találgatás után nemrég nyilvánosságra került, kik is mondanak ítéletet a TV2-n látható tehetségkutató idei produkcióiról. Presser Gábor nevét elsősorban a Locomotiv GT tette ismertté még a hetvenes-nyolcvanas években, de zenélt az Omegában is, mindemellett jelentős szólókarrierrel is büszkélkedhet. Azóta az ország légnépszerűbb és legnagyobb hatású zenészei között foglal helyet.



Az Erkel Ferenc- és Kossuth-díjas művészen kívül Eszenyi Enikő, Friderikusz Sándor, Mester Tamás immár úgy tűnik, biztos látható lesz idén ősszel a képernyőkön. Az elmúlt években megfordult már a zsűriben Bakács Tibor „Settenkedő”, Novák Péter, Pély Barna, vagy Spitzer Gyöngyi, azaz Soma.



A műsor ötödik szériáját éli, és a TV2 nem kevesebbet vár tőle, mint hogy képes legyen felvenni a versenyt az RTL Klub idei üdvöskéjével, a hazai pályán újonc
X Faktor című konkurens műsorral. Az utóbbi években hatalmas verseny volt mind nézettségben, mind a művészek terén a két legnépszerűbb kereskedelmi csatorna hasonló műsorai között.

music.hu
A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó