Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

Zene, koncert, klip

Rájár a rúd Madonnára: megint kiszivárgott egy új dala

Szerző: Vörös István, – 2011-12-06 14:17:07

Nem semmi az a balhé, ami Madonna készülő új lemeze körül megy a neten! Először az új album előfutáraként tervezett Give Me All Your Love demója szivárgott ki jóval a tervezett bemutató előtt az interneten, most pedig második saját rendezésű filmjéhez írt balladája, melynek címe stílusosan Masterpiece.



A W.E. mozihoz írt ballada a pletykák szerint a filmzenei albumra is felkerül majd, azonban még így is jóval a hivatalos bemutatás előtt szivárgott ki - valószínűleg Madonna és csapata legnagyobb bosszúságára.

Guy Oseary, az énekesnő menedzsere már a Martin Solveiggal készített Give Me All Your Love slágergyanús szerzemény korai felvételének szivárgásakor is egyértelművé tette nemtetszését twitter-oldalán, most azonban nagy a hallgatás és csak próbálják nyírni az újonnan netre került dalt a videómegosztókról - több-kevesebb sikerrel.

Mindenesetre találtunk egy oldalt, ahol meghallgathatjátok az elég gyengécske minőségű felvételt - nem kezeskedünk érte, meddig lesz elérhető!


Madonna: Masterpiece

A díva egyébként jövő tavasszal tervezi új korongjának piacra dobását, melyet egy nagyszabású fellépés előz meg az amerikai Super Bowl döntőjén... ha addig marad még olyan dal, ami nem kerül a netre. Azért szorítunk neki!

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Ezt olvastad már?

SZŰCS BENCE MAGYAR BAJNOK


Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó