Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

Helyi sport

SZŰCS BENCE MAGYAR BAJNOK

Szerző: Rumi László, – 2011-12-06 14:14:16

A Kalocsai SE Ciglédi úti utánpótlás korcsoportú karatékái az idei évben utoljára álltak kűzdőtérre, ezúttal Gyöngyös városában november 19-20.-án, ahol a tét a 2011.-évi Utánpótlás Magyar Bajnoki cím elhódítása volt.

A himnusz elhangzását követően először Mészáros Lili küzdelmeit láthattuk, - aki 30 dekával átesett a súlyhatárán- és így most a középsúlyban versenyezve ért el III. helyezést.

A könnyűsúlyban Szűcs Luca II. helyezést ért el úgy, hogy három győzelme után a döntőben régi rivárisától nagy küzdelemben kapott ki.

A fiuk könnyűsúlyúak népes mezőnyében a legremekebb formát Szűcs Bence mutatta, aki sorra győzte le ellenfeleit és megszerezte súlycsoportjában a 2011. évi Utánpótlás Magyarbajnoki Címet.

A nagyobb fiuknál (Szőnyi Andor Hegedűs András Filus Norbert Dudás Roland) akik két héttel ezelőtt remek eredményeket értek el a Szlovákiai Európa Kupán, nos ezúttal sajnos a felkészülés során nem tudtuk magas szinten tartani a formájukat, így a teljesítményük a dobogós eredményekhez nem volt elegendő.

Külön is örömteli ez a mostani eredmény, mert 5 év után értek el karatékáink Magyar Bajnokságon bajnoki címet és helyezéseket, ami a Ciglidi úti munkát dicséri.

Edző: Szücs Zsolt

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó