Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

Zene, koncert, klip

Pompomlányokkal mutatja be új dalát Madonna

Szerző: Vörös István, – 2011-10-28 18:57:27

Amint arról rádiónk honlapján hazánkban az elsők között olvashattatok, Madonna ismét stúdióba vonult és jövő tavaszra tervezett lemezének munkálataival foglalatoskodik. Az első vadiúj slágert pedig, immáron bizonyosan nem kisebb eseményen mutatja be, mint az amerikai Super Bowlon, pompomlányok kíséretében, értesült egy rajongói oldal.


Madonna a színpadon 2008-ban

"M-A-D-O-N-N-A" rikkantások közepette játssza el Martin Solveiggel készült, Give Me All Your Love című, jövő tavasszal megjelenő legújabb szerzeményét az énekesnő - értesült a Madonnarama portál, mely annak idején exkluzív infókat csepegtetett a nagyvilág elé a díva készülő lemezéről.

Állítólag a korábban pletykaszinten terjengő hír, miszerint Madonna lép fel az amerikai sportvilág legnézettebb, s egyben legnívósabb eseményén, a rögbi-döntőn a Super Bowlon, mára száz százalékossá vált.

Sőt, a portál szerkesztői már azt is tudni vélik, hogy a pop nagyasszonya öt dalt fog előadni, melyek közül egy lesz a készülő album "előfutára", a többi négy igazi nagy klasszikus, Madonna negyedszázados zenei múltjából. Van egy pár... addig is, míg várjuk a Give Me All Your Love-ot, nézzünk egy régebbi klasszikust! Talán ez is elhangzik majd a mini-koncerten!


A Madonnarama cikke alapján:
A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó