Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

FM100-blog

A Forma 1-es szavazásról: Berendi András & Till Pohlmann a vonalban!

Szerző: Vörös István, – 2011-10-28 16:12:57

A Kalmár István által tervezett kalocsai mintás overall a Hugo Boss és McLaren 30 éves partnerkapcsolatának tiszteletére indított „Öltöztess fel a Fináléra” nemzetközi design verseny már hivatalosan is bejelentett első helyezettje. Ugyan a hivatalos budapesti tájékoztatón a Korona nem tudott megjelenni, nem sokkal később a hazai és a nemzetközi vezetők élőben osztották meg az örömhírt a 100-on!

Jenson Button háta - kalocsaiban, a Hungaroringen

A Hugo Boss üzletben október 28-án megtartott nemzetközi sajtótájékoztatón Till Pohlmann, a Hugo Boss sportszponzorációs részlegének igazgatója és Berendi András, a Roland Divatház Zrt. igazgatója tájékoztatta Kalmár Istvánt és a médiát az igencsak elismerésre méltó győzelemről, akik ezután élőben jelentkeztek rádiónkban, hogy Kalocsával és a vételkörzetünkben élőkkel is megosszák a jó hírt!

A szavazás körüli viszontagságokat az országos média képviselőivel egyetemben mi is lépésről lépésre követtük, sőt, Berendi András (lenti képünkön) jóvoltából az FM100 hallgatói az elsők közt értesültek a voksolás újraindításáról! 


Az overall-szavazás végeredményét egy mai sajtótájékoztatón jelentették be hivatalosan. Rádiónk is meghívást kapott erre az eseményre, de mivel személyesen nem tudtunk részt venni, Berendi András és Till Pohlmann a "Délutánban" élőben jelentette be, hogy Jenson Button a kalocsai-mintás kezeslábast viseli majd a száguldó cirkusz utolsó futamán, Brazíliában.

Berendi Andrással és Till Pohlmannal Gábor János és Vörös István beszélgetett... Hallgasd meg lentebb!

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó