Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

Belföld

Pert indít a Sláger és a Danubius tulajdonosa

Szerző: Bneu Edina, – 2011-02-17 16:50:01

Az e heti Figyelő értesülése szerint sikertelenül zárult a magyar állam, valamint a Sláger Rádió és a Danubius Rádió tulajdonosai közötti peren kívüli megegyezésre szánt kötelező konzultációs időszak, a két rádió tulajdonosa perelni fog.

A konzultációs időszak 2010 nyarától állt rendelkezésre azt követően, hogy az Országos Rádió és Televízió Testület jogerősen pert vesztett a társaságok ellen a 2009-es rádiós frekvenciatender ügyében.

A Figyelő a Sláger amerikai tulajdonosától, az Emmis Communicationstól megtudta, hogy a márciusban cég perre viszi az ügyet a Világbank beruházási döntőbíróságán és várhatóan a Denubius tulajdonosa, a Mazzenine Capital Management is így jár majd el.

 

Mint ismeretes, 2009. november végén búcsúzott el hallgatóitól 12 év után a két országos kereskedelmi rádió, a Sláger és a Danubius, pár másodperccel a leállás után pedig az általuk addig használt frekvenciákat elnyerő NeoFM és Class FM kezdett műsort sugározni.

A leálló rádiók elköszönéssel és a régi emlékek felelevenítésével töltötték az utolsó órákat; a Slágeren egész nap kívánságműsor szólt, az utolsó négy órában pedig a munkatársak kérhettek dalt. Az MTI tudósítója a székház előtt éjjel 11 óra körül alig húsz virrasztó rajongót látott.

 

(MTI)

 

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó