Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

FM100-blog

Paks: pipa!

Szerző: Gábor János, KORONAcafé – 2015-03-13 11:55:33

16 hónapos a 16 éves KORONAfm100 legfiatalabb játékosa

A KORONAfm100 rendszámkommandója ma Pakson szórta a rádiós kereteket, a helyi, Vajda Autószervízben. Jól esett a Duna másik oldaláról minket hallgatókkal találkozni, főleg, hogy tudtunk rendezni egy régi adósságot is. Most kézbesítettük a jól megérdemelt szotyit, Putyinak, a vételkörzet legöregebb háziállatának. Aki egy csirke. A személyesen átadott ajándéknak Feri örült, a frissen szerzett rendszámkeretnek meg Zoltán, és itt volt a bájos Eszter is, aki Dunapatajról jött és kelt át a Dunán, hogy pályázzon az 500.000 forint értékű autófelújításra:

Teljes galéria ITT!

Fogytak a keretek szép sorban, amíg a paksi helyszínünk vendégszeretetét élveztük. Nagyon köszönjük a kávét, és hogy a sok fagyoskodás után átmelegedhettünk! Ezt persze megkaptuk a paksi hallgatóktól is, akik örömmel sorolták, hogy mindig minket hallgatnak! Hála a szeretetért, amely viszonylag gyors ütemben fogyó rendszámkereteket is eredményezett:

Teljes galéria ITT!

Nagy mázlink volt a paksi helyszínünkkel is - a város valószínűleg legsokoldalúbb szerelőműhelyében dolgozók nettó másfél perc alatt cseréltek rendszámkeretet, ráadásul sokat tanultunk tőlük. Vajda József üzletvezető 15 éve kezdte el fejleszteni a vállalkozását. Ez lett belőle:

Teljes galéria ITT!

Teljes galéria ITT!

És kiemelnék még egy bónusz képet - íme a 16 éves KORONAfm100 legfiatalabb, 16 hónapos játékosa:

Teljes galéria ITT!

FIGYELEM, HÉTFŐN ÚJABB ÁLLOMÁS KÖVETKEZIK, akkor CSÁSZÁRTÖLTÉSRE megyünk!

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó