Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

FM100-blog

Császártöltésen a rendszámkommandó

Szerző: Lukács Kata, koronaradio.hu – 2015-03-16 12:10:29

Immár hatodik állomásához érkezett a rendszámkommandó, ma Császártöltésen a Lakner Winery Borászatnál vártuk a napi 16-ost.

Nagy örömünkre reggel 8-kor kocsisor fogadott bennünket, és amire nem számítottunk, kaptunk egy dobostortát is, természetesen 16-os számú szülinapi gyertyával Ibolya jóvoltából, amit ezúton is köszönünk. Mind a tíz ujjunkat megnyaltuk utána, és egy morzsa sem maradt belőle!

Schindler László ezermester szorgosan szerelgette a rendszámtáblatartó kereteket, de volt, aki maga vállalkozott a mutatványra. Janát jól kifaggatuk, hogy ha ő lenne a szerencsés győztes és megnyerné az 500 ezer forint értékű autófelújítást és optiokai tunningot, mit cserélne le a verdán, kiemelve, hogy egy KORONAfm100-as logót feltétlenül ráfesttetne a kocsijára.

Maximálisan kiélveztük a Lakner Winery Borászat vendégszeretetét, frissen gőzölgő kávét kortyolgattunk, és a március 20-21-én Császártöltésen tartandó Napforduló fesztivál helyszíneit is feltérképeztük, ahol a jó borok mellett hagyományos ételeket is kóstolhatnak a rendezvényre látogatók. A részleteklről Lakner László főszervezőt és egyben a borászat tulajdonosát kérdeztük, aki nagyon örült, hogy a rendszámkommandó ma náluk állomásozott:

Holnap ismét bevetésre indul a kommandó,

hetedik helyszínünk: HARTA-Kolbászház! Ott találkozunk!

FÉNYKÉPES BESZÁMOLÓ A HATODIK NAPRÓL, KATT IDE!

Április 1-jén találkozunk mindannyian a kalocsai reptéren 16 órakor!

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó