Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

A régió hírei

Országos közlekedési versenyen remekelt a kalocsai család

Szerző: Vörös István, koronaradio.hu – 2017-06-13 12:06:08

Az idén hatodik alkalommal rendezte meg az ORFK–Országos Balesetmegelőzési Bizottság az ország 19 megyéjében és a fővárosban azt a vetélkedőt, amelynek célja, hogy felhívja a figyelmet a példamutató közúti közlekedési magatartásra. Mint korábban, ezúttal is szoríthattunk "helyi arcokért".

hirdetés

hirdetés

 A vetélkedő két fordulóból állt, a selejtezőkből és az országos döntőből, amelyen közel 1000 család mérte össze tudását. A mindent eldöntő fordulót a hét végén, öt helyen tartották meg.

A verseny fődíját, egy Škoda Rapid Spaceback autót az ORFK-OBB, az Autós Nagykoalíció és a Porsche Hungária Kereskedelmi Kft. közösen ajánlotta fel. A döntőbe jutott 20 család egy-egy 30.000 forint értékű üzemanyag-utalványt és más értékes ajándékcsomagot kapott, ezen kívül a 2-20. helyezett család egy hosszú hétvégére szóló belföldi üdülést is nyert.

A „Közlekedik a család” döntőjét a Zala megyei Offner család nyerte, azonban közvetlenül utánuk a kalocsai Rideg család, míg a harmadik helyen a Heves megyei Végh család végzett.

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó