Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

A régió hírei

Öngyilkos lett egy kalocsai férfi

Szerző: Gábor János, KORONAkrónika – 2018-01-28 17:45:16

Szombaton ugrott le a negyedikről.

Hirdetés

Hirdetés

Információink szerint elkeseredésében követett el öngyilkosságot egy húszas évei második felében lévő, közel harminc éves kalocsai férfi, aki levetette magát az Alkotás útja egyik tömbházának negyedik emeletéről, szombaton, a koradélutáni órákban. Az épület előtti járdán és a kerékpártárolóknál akkor nem tartózkodott senki, így nem is sérült meg senki, de ő maga - hiába küzdöttek az életéért a kiérkező mentők - belehalt sérüléseibe (frissítve: 19:25).

Hürkecz Zoltán r. hadnagy, a Bács-Kiskun megyei Rendőrkapitányság szóvivője megkeresésünkre nem cáfolta az esetet, de részleteket nem közölt, arra hivatkozva, hogy ezt a hozzátartozók beleegyezésének hiányában és az érvényben lévő jogszabályok szerint sem teheti meg.

Hozzátette: a Kalocsai Rendőrkapitányság járőrei helyszíneltek, a nyomozást is a város egyenruhásai folytatják le, közigazgatási hatósági eljárás keretében. A szerző megjegyzése: az eljárás megnevezése egyben azt is jelenti, hogy az ügyben idegenkezűségre utaló jelek vélhetően nem merültek fel.

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó