Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

Zene, koncert, klip

Olcsóbb lesz a ZP! + 1 KISFILMMEL!

Szerző: Gábor János, – 2012-03-23 10:51:50

A korábbinál kedvezőbb bérleti díjjal működhet tovább a Zöld Pardon (ZP) új helyén, a Rákóczi (volt Lágymányosi) híd budai hídfőjénél. Így a szabadtéri szórakozóhely alacsonyabb árakkal tud újraindulni.



Az április 20-án nyitó szórakozóhelynek ugyan nagy érvágást jelent, hogy az új területen nincs olyan tömegközlekedési lehetőség, amilyet korábban a Petőfi hídnál a 4-es és 6-os villamos jelentett – írja a Napi Gazdaság Online. Az esetlegesen kieső közönséget a ZP üzemeltetője egy új buszjárattal csalogatná vissza. Az alvállalkozó biztosította szolgáltatás nem jelent többletkiadást a cégnek, a járat költségei ugyanis a "sofőrszolgálatot" terhelik, de a 100 forintos buszjegyekből származó bevétel is nála landol.

Volt hozzá humoruk - a költözésről készült kisfilm első része:


A nyitással járó marketing- és kommunikációs kiadások, valamint az új berendezés költségeit azonban már a Zöld Pardon állja. Kővári Zsuzsanna, a Zöld Pardon Kft. ügyvezetője a lapnak elmondta, hogy a jelenleg magánkézben lévő területet a tavalyi, évi 22 milliós díjnál olcsóbban bérlik, részleteket azonban üzleti titokra hivatkozva nem árult el.

... és a második:

 
A Zöld Pardon régi helyszínének lebontása, illetve az új felépítése több tíz millió forintba került, a szórakozóhelyen a burkolattól az építményekig minden vadonatúj lesz. A rentábilis napi működéshez egyebek között arról is döntenie kell az üzemeltetőnek, hogy a korábbi közönség megtartásához szükséges-e az árakat csökkenteni. Kővári Zsuzsanna szerint a tavalyinak megfelelő, illetve annál alacsonyabb tarifát alkalmaznak idén.
 
A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó