Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

Zene, koncert, klip

Nézd meg Nelly Furtado lemezbemutató koncertjét!

Szerző: Vörös István, – 2012-09-19 08:27:40

Nelly Furtado több éves szünet után idén új lemezzel jelentkezik, The Spirit Indestructible címmel. A lemez a felvezető slágerek (Big Hoops, Spirit Indestructible, Parking Lot) megjelenését és több hónapon át tartó népszerűsítését követően a napokban a boltok polcaira is felkerült, Nelly pedig egy fergeteges koncerttel ünnepelte annak megjelenését.



A Spirit Indestructible korongról néhány hete volt szerencsénk az énekesnővel személyesen beszélgetni (ha lemaradtál az interjúról, angolul és magyar szinkronnal meghallgathatod IDE KATTINTVA), Nelly pedig örömmel újságolta, hogy az elmúlt évek élete legboldogabb esztendői voltak - ennek a lenyomata a két verzióban is elérhető nagylemez.


Nézd meg Nelly hatalmas buliját!

Az albumpremier-parti dallistáját - amelyet élőben közvetítettek a LiveStream jóvoltából az interneten - Nelly számos új felvétellel és a korábbi lemezekről (Whoa, Nelly; Folklore, Loose) válogatott kedvencekkel színezte. Ha lemaradtál a több mint egyórás fergeteges New York-i koncertről, kattints a lejátszóra - ha pedig megtetszettek a hallottak, keresd a The Spirit Indestructible standard és deluxe kiadványait a lemezboltban és a digitális zeneáruházakban!

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó