Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

FM100-blog

Az ország sármőrét keresi Kalocsa szépségkirálynője

Szerző: Mike Szilvia, – 2017-02-13 10:35:42

Mitől jó pasi a jó pasi? Mikor lesz egy „jó pasiból” igazi, sármos férfi? Ha száz hölgynek tesszük fel ezt a kérdést, valószínűleg száz különböző választ fogunk kapni. Szóval lehet, hogy nincs könnyű dolguk az uraknak, ha szeretnék lenyűgözni a gyengébbik nemet, de nem kell George Clooney-ba öltött Ryan Goslingnak lenni ahhoz, hogy valaki igazi sármőr legyen… Ezt a kalocsai Miss International Hungary, Szabó Csillag is így gondolja. Csillag Magyarországon úttörő módon, szépségversenyen keresi az ország Adoniszát.

Hirdetés

Hirdetés

Szépség verseny… De nem hölgyeknek. Magyarországon még nem olyan elterjedt, mint ahogy azt városunk szépségkirálynőjétől, Szabó Csillagtól is megtudtuk. Külföldön azonban egyre felkapottabb, hogy ilyen körülmények között, ne hölgyek, hanem urak vonuljanak végig a kifutón.

Csillag úttörő módon, ezt szeretné honosítani itthon is. A Mister Universal Ambassador Hungary válogatója március 3-án lesz, addig is várják a vállalkozó szellemű férfiak jelentkezését.

Bár a Miss International Hungary szépségkirálynőjének szíve már foglalt, de lelkesen keresi azt a férfit, aki a magyarországi verseny után az Amerikai Egyesült Államokban képviseli majd hazánkat a világversenyen.

Szabó Csillag beszélt arról, mit jelent szerinte a sárm, milyen a nemzetközi szemnek a „szép férfi” és arról is mesélt, a versenyre jelentkezők között  alig vannak divatmagazint is megjárt pasi modellek, de van közöttük autószerelő, masszőr, egyetemista, sőt egy kalocsai jelentkező is:

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó