Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

Zene, koncert, klip

Nem 15 évig készül a következő Guns-album

Szerző: Gábor János, – 2010-11-24 08:27:24

A Guns N’ Roses gőzerővel dolgozik új albumán, amelynek munkálata, gitárosuk, DJ Ashba szerint, most nem fog 15 évig tartani, mint ahogy az, az előző lemezük, a Chinese Democracy esetében történt. Az együttes egyik tagja szerint a dalírás ugyan korai fázisában tart még, de állítólag már eddig is „remek ötletekkel rukkoltak elő”.



„Egyelőre mindent megvitatunk, mindenki elmondja az ötleteit és úgy tűnik valami nagyszerűt fogunk alkotni” - mondta DJ Ashba a RockItOutBlog.com online magazinnak. „Rengeteget dolgozunk vele és jól is haladunk, nem tart majd annyi ideig, mint a Chinese Democracy elkészítése”. A gitáros elárulta, hogy Axl is nagyon lelkes az új albummal kapcsolatban és ő is tele van új ötletekkel. „Nagyon izgatottak vagyunk, Axl is rendesen kiveszi a részét a munkálatokból és nagyon sok terve van az új lemezt illetően.”

Szép emlékek a hőskorból:


Előző lemezük, a 2008-ban megjelent Chinese Democracy 1993- tol készült, és már azt hihettük, Axl és csapata a megjelenéssel addig vár, amíg Kína államformát nem vált. Tizenöt év ide vagy oda, az albumtól a kritikusok így sem voltak nagyon elájulva, ennek ellenére 5 millió példány fogyott belőle világszerte. Az új lemez sorban a hetedik Guns N’ Roses album, és a második azóta, hogy az együttes tagjai szinte teljesen lecserélődtek.

Zsuzsi - music.hu
A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó