Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

Zene, koncert, klip

Na ki lesz a szupernagyi a Mamma Mia 2-ben?

Szerző: KALASGY, forrás: index.hu – 2017-12-21 12:17:30

A második Mamma Mia-film 2018. július 20-án kerül majd mozikba, és pár hónapja derült ki, hogy Meryl Streep, Colin Firth, Lily James, Amanda Seyfried és Pierce Brosnan mellett Cher is szerepelni fog a folytatásban.

Az akkor még nem volt világos, hogy a 71 éves színésznő kit alakít majd a Mamma Mia visszatérő részében, a most kijött, vadonatúj trailerből azonban többek között ez is kiderül: Cher lesz majd a nagymama. A musical folytatása a főszereplő, Mery Streep fiatalkorát idézi vissza, Streep fiatalkori énjét a Nyomd bébi, nyomd! fiatal színésznője, Lily James alakítja.

A 2008-as, musicalalapokra építkező, ABBA-dalokból összerakott romantikus vígjáték hatalmas siker volt, alig 50 millió dollárból készült, és kerestek vele több mint 600 milliót világszerte. Így aztán nem meglepő, hogy az Universal akart egy Mamma Mia 2-t, ami a Mamma Mia: Here We Go Again (Mamma Mia: Megint itt vagyunk) címet kapta. A film rendezője a brit Ol Parkes (a Keleti nyugalom – Marigold Hotel forgatókönyvírója), és természetesen megint ABBA-slágerekre írják majd a sztorit.

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó