Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

A régió hírei

Most tényleg elkelt a Hotel Kalocsa épülete

Szerző: Vörös István, koronaradio.hu – 2018-01-16 12:42:46

Míg az utóbbi hónapokban a médiában félreértésekre okot adó nyilatkozatok jelentek meg a Hotel Kalocsa épületéről, a dolgok jelen állása szerint a napokban valóban új gazdára lelt az ingatlan.

Az Elektronikus Értékesítési Rendszeren követhető ügylet szerint a tulajdonos meghirdette eladásra a komplexumot annak teljes felszerelésével, amelyre január 5-ig érkezett vételi ajánlat.

Bár a vevő kiléte egyelőre nem ismert, az EÉR rendszer által kiadott közlemény szerint a hotel 150 millió forintért talált gazdára. A nyertes pályázóval a szerződéskötésre a pályázat elbírálása után, a szerződéskötésre vonatkozó felhívását követő 30 napon belül kerül sor – zárul a hivatalos közlemény.

Mint emlékezetes, az épületet részben bérlő és működtető Orcsik Csaba szeptember végén jelentette be, hogy nem kívánja tevékenységét folytatni.

Októbertől tehát kérdésessé vált a műemlékvédelem alatt álló patinás, ám jelen állapotában komoly beruházásokat igénylő épület jövője, ami tekintve, hogy hosszú évek eladásra hirdetése után a jelek szerint új tulajdonosra lelet, remélhetőleg változni fog.

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó