Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

A régió hírei

Nem tudni, milyen funkciót kap a Hotel Kalocsa épülete

Szerző: Vörös István, koronaradio.hu – 2017-09-21 13:37:24

Érdekes félmondatok hangzottak el egy hétfői kalocsai lakossági fórumon, amikor az egyik kérdező a Hotel Kalocsa épületének állapota iránt érdeklődött, amelyre szemmel láthatóan évek óta ráférne a komolyabb rehabilitáció.

hirdetés

hirdetés

Válaszként dr. Bálint József polgármester elmondta, hogy „a szállodára van sikeres pályázó”, amiről nem sokkal korábban kapott értesítést.

„Bár az önkormányzatnak elővételi joga lenne az ingatlanra, elhangzott, hogy az eladási összege akkora, amit nem akarja és nem is tud kifizetni a város.

„A feltételrendszer úgy lett összeállítva, ami kifejezetten a nem kalocsai pályázónak kedvez”, tette hozzá Bálint, megjegyezve, hogy „más is volt, aki jelentkezett az épületre, és valóban szállodaként üzemeltette volna tovább, azonban a nem kalocsai kft-ről nem tudni, hogy mit szeretne csinálni az épülettel”.  

A polgármester aggodalmát fejezte ki aziránt, hogy a leendő tulajdonos megtartja-e a hotel egykori funkcióit, annál is inkább, mivel a folyamatokra semmilyen ráhatása nincsen a városvezetésnek – hallhattuk a fórumon.

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó