Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

Zene, koncert, klip

Megvan a Velvet Revolver új énekese

Szerző: Gábor János, – 2010-12-21 16:06:18

Az együttes dobosa, Matt Sorum szerint, azonban még nem akarják felfedni a nevét, de régről ismerik, nagyon szeretik, és vele majd újjászületik a haldokló félben lévő zenekar. A 2011-es év fordulópontot hozhat a Velvet Revolver számára. Úgy tűnik, az együttes megtalálta új énekesét.



A ’The Pulse of radio’-nak dobosuk, a Guns N’ Roses egykori tagja, azt nyilatkozta, hogy „olyasvalakit sikerült találni, akit mindannyian nagyon szeretünk, és ezzel igazi fordulópont érkezhet el az együttes életében”.


A Velvet Revolver 2008 óta tengődik énekes nélkül, mivel egykori frontemberük az utóbbi időben főleg balhéjairól közismert, Scott Weiland (lenti kép - középen), visszatért a drogokhoz és előző zenekarához, a Stone Temple Pilots-hoz.



Sorum nagy viccesen azt is megjegyezte, hogy új énekesük nevét azért nem árulja el, mert az új frontember és a zenekar még csak mostanában kezdtek randizgatni.
„Jelenleg az első fázisban tart a kapcsolatunk, még nem háltuk el a házasságot és szerződést sem kötöttünk.” Sorum megköszönte a rajongók türelmét is: „Tudom, hogy mindenki nagyon várta már, hogy megtaláljuk az énekest. Ez egy nagyon hosszú folyamat volt. Mi is belefáradtunk, de nem akartunk gyorsan rosszat találni.”

A Velvet egyik legnagyobb sikere, még Weiland közreműködésével:



Az eddigi énekes-jelöltek között ott volt Frankie Perez (Scars on Broadway) és a Spacehog frontembere Royston Langdon is. „Az új énekes ismert arc és fiatalabb is, mint mi. Új erőt hoz majd a zenekarba”, tette hozzá a Velvet Revolver dobosa.

Zsuzsi - music.hu
A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó