Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

A régió hírei

Megváltozik forgalmi rend a kalocsai temetőnél

Szerző: Gábor János, koronaradio.hu – 2016-10-29 12:50:00

A mindszenti hétvégéből hátra lévő napokban sokkal sűrűbb autós és gyalogosforgalomra kell számítani a kalocsai temető környékén, mint máskor.

Hirdetés

Hirdetés

Az ünnepre hazaérkező és az elhunyt rokonok előtt tisztelgő tömeg ideiglenes forgalmi rend kialakítását igényelte a Kalocsai Rendőrkapitányságtól.

Tóth Zoltán, a helyi rendőrség közlekedésrendészeti osztályvezetője továbbra is fokozott figyelmet kér a sofőröktől, és jelezte: megszokásból nem lehet közlekedni a temető környékén, viszont Ön is számíthat az egyenruhások és a polgárőrök segítségére.

A rendőrtiszt az ünnepi időszak kapcsán arra is kitért, hogy a jelentős forgalom persze egybeesik a megváltozott látási körülmények beköszöntével.

Tóth Zoltán kifejezetten fontosnak tartotta kiemelni, hogy aki kerékpárral közlekedik, például a temetőbe is így próbál eljutni csakis jól kivilágítva pattanjon fel a biciklire és lehetőleg használjon láthatósági mellényt.

A kalocsai kapitányság közlekedésrendészeti osztályvezetője azért hangsúlyozza ezt többször, mert az elmúlt évek statisztikáit nézve úgy látja, nem lehet róla eleget beszélni.

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Ezt olvastad már?

ÉLŐ közvetítés: DAC - KKC!


Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó