Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

Helyi sport

ÉLŐ közvetítés: DAC - KKC!

Szerző: Mike Szilvia, – 2016-10-29 09:48:05

Nagy csata vár a Kalocsai KC felnőtt csapatára! Kolics Jánosék egy hét pihenő után azzal az ellenféllel néznek szembe, akik egyértelmű célja, hogy a tabella legfelső fokára állhasson. Bár a KKC idegenben találkozik a DAC-cal! Erről a rangadóról Ön sem maradhat le! A KORONAfm100-on élőben követheti a mérkőzés eseményeit!

Hirdetés

Hirdetés

Az NB II-es Kalocsai KC sérüléshullámmal bajlódik, ennek ellenére az elvártnál is jobb teljesítményt mutatnak Szvétek Balázsék. A fiúk 5 fordulóban 4 győzelmet szereztek és csak Siklóson hagyták ott a ponotokat. A mieink ma a csoportban újonc Dunaújvárosi AC ellen vonulnak csatába! A mérkőzés pedig több szempontból sem lesz könnyű. Ellenfelünk 5 lejátszott meccsén 3 győzelmet szerzett és egy döntetlent játszott.

A DAC - KKC mérkőzés külön pikantériája, hogy a vendéglátó Dunaújváros keretében két ismerős arc is lesz...Két játékos, akik nem is olyan régen a Kalocsai KC-t erősítették, tudtuk meg Kolics Jánostól:

(Kolics Jánostól megtudtuk, a Dunaújváros elleni mérkőzésen tér vissza együttesünkhöz Tamaskó Balázs, aki tavaly is kisegítette csapatunkat!)

Ahogy Kolics János is említette, izgalmas mérkőzés várható ma délután 13 órakor. Hogy az itthon maradt szurkolók se maradjanak le a rangadó eseményeiről, ITT, a KORONAfm100 weboldalán ÉLŐBEN követheti az eseményeket:

 

 

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Ezt olvastad már?

Drágul a lottó


Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó