Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

Zene, koncert, klip

Már biztos: nagy turnét ígér Madonna

Szerző: Vörös István, – 2011-09-16 12:42:52

Amint arról hazánkban az elsők között nálunk olvashattátok, annak ellenére, hogy Madonna a hetekben második saját rendezésű filmjének a W.E-nek a reklámozásával van elfoglalva, dolgozik új stúdióalbumán is.



Annyi már bizonyos, hogy a zenei közreműködők között ott van a rádiókedvenc Hellot jegyző Martin Solveig francia DJ, és az a William Orbit is, aki 1998-ban a Ray of Light lemezzel négy Grammy-díjhoz juttatta az énekesnőt. A napokban a díva újabb részleteket árult el a jövőre megjelenő lemezről az egyik olasz magazinnak, és szóba került az azt követő koncertkörút is.
- Júliusban kezdtük meg a munkálatokat a lemezen - mondta Madonna. - Amint befejeződött a filmem promótálása, visszatérek a stúdióba és folytatjuk az album felvételét, melyen néhány dalban a Black Eyed Peas kapcsán jól ismert Jean Baptiste is dolgozik - folytatta. - Ami a jövő évet illeti, már vannak terveim egy nagy turnéról is - erősítette meg az énekesnő a pletykákat, miszerint nem csak a zenei életbe, de a színpadra is visszatér 2012-ben.

A popkirálynő legutóbbi koncertkörútja során hazánkba is ellátogatott, és egy hatalmas bulit tartott a budapesti Kincsem Parkban több mint ötvenezer rajongó előtt, melyről rádiónk is tudósított.

Az interjúban említett Jean Baptiste kapcsán annyit még érdemes megjegyezni, hogy a dalszerző-producer a Black Eyes Peas mellett olyan sztárokkal dolgozott együtt korábban, mint Kid Cudi, Kelis, vagy Macy Gray.

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó