Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

Zene, koncert, klip

Kállay-Saunders Kylie nyomában!

Szerző: Vörös István, – 2011-09-15 18:33:34

A Coca-Cola Magyarország zenei programjában Kállay-Saunders Andrásé lett a megtiszteltetés, hogy egy közös dalban szerepeljen napjaink egyik legnagyobb r’n’b sztárjával, Taio Cruzzal. A speciális duettet kedden rögzítették egy budapesti hangstúdióban.



Kállay-Saunders András, aki közel 20 000 szavazatot gyűjtött a Coca-Cola Magyarország által meghirdetett, augusztus 31-én lezárult versenyen, kedden vonult stúdióba, ahol felénekelte a duetthez szükséges énekrészeket. Az elkészült felvételt Taio Cruz részvételével fogják készre keverni, majd az elkészült dalt természetesen megismerheti a magyar közönség is.

„Óriási megtiszteltetés, hogy egy nemzetközi szinten jegyzett, hatalmas sikereket elérő sztárral készíthetek közös felvételt. A rajongóim nélkül ezt nem értem volna el, ezért köszönöm mindenkinek, aki rám szavazott!”, mondta el Kállay-Saunders András.

András Taio Cruz Higher című dalában mutatta meg képességeit, azokat a részeket énekelte fel, amelyekben korábban Kylie Minoque is együttműködött a brit énekessel. A stúdiófelvételen személyesen ugyan nem, de életnagyságú bábuként Taio Cruz is jelen volt, így támogatva a fiatal tehetséget. A különleges eseményen András két szerencsés rajongója is ott lehetett, akik egy sorsolás nyerteseiként vehettek részt a nem mindennapi találkozáson. 

Az elkészült felvételt hamarosan hallhatja a nagyközönség, András pedig minden bizonnyal színpadon is elő fogja adni a közeljövőben a közös dalt.

(UMH)
A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó