Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

Belföld

Lesz helyük a rendőröknek

Szerző: Korsós Éva, – 2011-12-26 15:59:22

Biztosítani fogja a Belügyminisztérium a szolgálati nyugdíjból visszatérő rendvédelmi dolgozók elhelyezését a rendőrség szervezeti keretei között - közölte a tárca parlamenti államtitkára.

Kontrát Károly arra reagálva juttatta el közleményét az MTI-hez, hogy a Népszabadság arról írt: a vonatkozó belügyminiszteri rendelet még nem készült el, annak hiányában pedig az Országos Rendőr-főkapitányságon "senki sem mert találgatásokba bocsátkozni" arról, hogy januártól milyen munkával várja a rendőrség a korábban szolgálati nyugdíjba vonult egykori kollégáit.

A belügyi államtitkár szerint a lap az írásával alaptalan riadalmat kelt, ugyanis a BM biztosítani fogja a visszatérő rendvédelmi dolgozók elhelyezését. Januárban erre a célra létrejön a szenior állomány, amely "könnyített, de hasznos tevékenységet" biztosít a rendőrségnél ismét szolgálatot vállaló rendőröknek - írta Kontrát Károly, hangsúlyozva: "minden olyan volt kollégának lesz helye és feladata, aki újra a magyar családok, az emberek biztonságát akarja szolgálni".

(hir24)

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Ezt olvastad már?

Előzetesben egy szegedi bíró


Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó