Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

A régió hírei

Lakossági fórumon bíztatott otthonmaradásra a DK

Szerző: Vörös István, koronaradio.hu – 2016-09-19 12:30:00

Péntek délután Kalocsán, a volt Tiszti klub emeleti előadótermében hirdetett lakossági fórumot a Demokratikus Koalíció „Kérdezd Niedermüller Pétert lakossági fórumán és tudj meg mindent Orbán álnépszavazásáról” témamegjelöléssel.

Hirdetés

Hirdetés

Ugyancsak a jövő heti népszavazás kapcsán néhány nappal korábban Font Sándor és Kontrát Károly államtitkár is hasonló alkalomra várta az érdeklődőket.

Ezúttal a DK elnökségi tagja végül EP-képviselői elfoglaltságai miatt nem tudott jelen lenni, az esemény nem maradt el, a politikust ugyanis helyettesítette Arató Gergely.

A DK országos tanácsának a tagja a fórumot megelőző sajtótájékoztatón szólt arról, hogy az ő olvasatukban mit jelent október 2. és szerintük miről szól a népszavazási kezdeményezés­.

 

Arató Gergely, a Demokratikus Koalíció országos tanácsának a tagja kalocsai sajtótájékoztatóján értelmetlennek minősítette a szavazólapra került kérdést, hozzátéve, hogy történnek olyan uniós intézkedések, amelyek célzott feladata a határok védelmére és a terrorizmus veszélyének az elhárítására irányul.

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó