Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

A régió hírei

Lehetséges menekülttáborral érzékeltette Font Kalocsa felelősségét

Szerző: Vörös István, koronaradio.hu – 2016-09-15 12:18:51

Dr. Kontrát Károly a Belügyminisztérium parlamenti államtitkára és Font Sándor országgyűlési képviselő tartott telt házas lakossági fórumot Kalocsán a Tomori Pál Főiskola kamaratermében.

hirdetés

hirdetés

A fő téma az október 2-i népszavazás és annak tétje volt, amelyről ezt megelőzően súlyos gondolatok és adatok hangzottak el a két politikus sajtótájékoztatóján.

Parlamenti képviselőnk az európai migránshelyzet rossz irányba fordulása esetén az üresen álló kalocsai laktanyák esetleges befogadó táborrá alakításának veszélyével érzékeltette a helyiek felelősségét október 2-án, míg az államtitkár főképp a világpolitikai és hazai eseményeket vette nagyító alá, rávilágítva annak jelenleg is bizonytalan helyzetére és mindazon intézkedésekre, amelyekkel a kormány igyekszik kezelni azt.

Font Sándor honatya kevésbé fogalmazott finoman, amikor átvette a szót Kontráttól.

Kimondta, hogy a szerb határhoz való közelség miatt milyen nehézséggel kényszerülhet szembenézni a város – példaként hozva a kiskunhalasi történéseket és az ott jelenleg is uralkodó közhangulatot – ezzel bíztatván a kalocsaiakat, hogy ne maradjanak közömbösek a népszavazás iránt.

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó