Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

Zene, koncert, klip

Kowa és Tankcsapda az Ozzy-koncerten!

Szerző: Gábor János, – 2010-10-10 16:27:11

A hétvégi nagy sikerű Ozzy Osbourne koncerten a hazai zenészeket a Tankcsapda és a Kowalsky meg a Vega formációból is képviselték, ráadásul mindkettőből a dobosok voltak ott. Annak ellenére hogy nézőként vettek részt a koncerten, és nem mint az előzenekarok tagjai, mégis készült róluk egy pár közös fénykép Ozzy-val.

Ugyanis az egyik kereskedelmi rádiónak volt egy Ozzy Osbourne játéka, melynek során a tíz legszerencsésebb, és persze e mellett Ozzy-ról legtöbbet tudó rajongó bejuthatott a legendás Black Sabbath együttes után szólókarrierben utazó, még élő rock ikonhoz.



Fejes Tomi (fenti kép) köztudottan nagy Ozzy rajongó, így ő is lehetőséget kapott rá, hogy helyet kapjon a tíz emberből álló „Meet & Greet” csapat tagjai között. Sóder (a Kowalsky meg a Vega formáció dobosa) szintén ott volt a koncerten volt, és Tomival együtt neki is sikerült bejutnia az énekeshez, ugyanis a rajongói csapat egyik tagja végül nem tudott elmenni, és így felszabadult egy hely számára is.



Így végül elkészülhettek a közös fényképek is, amelyek nagyon jól fognak mutatni a családi albumukban, vagy a próbateremben. Mindenesetre dicséretes, hogy sem Fejes Tomi, sem a Kowa dobosa nem akart többet kihozni a dologból, attól mint amennyi valójában benne van egy ilyen eseményben. Nem mondták azt, hogy innentől együtt fognak bulizni Ozzy-val, vagy azt hogy ők lesznek Ozzy következő gyerekének a keresztszülei, esetleg hogy jövő nyáron már együtt fognak turnézni vele.

A Kowalsky meg a Vega dobosa szerint:

„Nem igazán lehetett vele hosszasan beszélgetni, itt tényleg csak arról volt szó, hogy egy pár mondat után készült pár közös fénykép vele. Egyébként így közelről megnézve, azt kell mondjam hogy Ozzy egyáltalán nem volt \'szétcsúszva\', jól nézett ki, és elég jó formában is van. Kedves volt mindenkivel, és kimondottan jó fej volt.”

-CsL-

music.hu
A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó