Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

A régió hírei

Kommunális adót és csődöt cáfol Kalocsa polgármestere

Szerző: Vörös István, koronaradio.hu – 2017-07-11 11:20:00

Bár a múlt szerdai képviselő-testületi ülésen Kalocsa polgármestere kijelentette, hogy nem tervezik a város teljes lakosságát sújtó kommunális adó bevezetését, a Simon Zoltán képviselő által a tanácskozás után tartott sajtótájékoztatón a városatya ennek szöges ellentétét állította.

Hirdetés

Hirdetés

Dr. Bálint József a KORONAfm100-nak adott interjújában, amelyet teljes hosszában a vasárnap délelőtti Turmix magazinunkban hallgathatsz meg, elismerte, hogy felmérték az adónem bevezetésének a lehetőségét, végül azonban annak elvetése mellett döntöttek.

A polgármester a miértekről is beszélt, kijelentve, hogy „ebben a ciklusban” biztosan nem lesz kommunális adó bevezetve Kalocsán.

 

Dr. Bálint József kalocsai polgármester reagált az említett sajtótájékoztatón és a múlt heti testületi ülésen őt ért bírálatokra és kritikákra is.

Volt, amit részben jogosnak minősített, elhangzottak viszont olyan kijelentések is, amelyeket határozottan visszautasított.

 

A megszavazott kalocsai adóemeléssel és az imént elhangzottakkal részletesen foglalkozunk vasárnap délelőtt 10 órakor kezdődő térségi magazinunkban!

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó