Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

A régió hírei

Két hét múlva már Ön is pályázhat új mosógépre

Szerző: Mike Szilvia, – 2015-07-01 08:59:52

A Nemzeti Fejlesztési Minisztárium az „Otthon melege” névre hallgató programjában folytatja a háztartások támogatását. A projekt 2014 szeptemberében indult. Első három etapjában a háztartási nagygépek, kazánok és nyílászárók cseréje mára lezárult.

A tárca az idén május végén jelentette be a program ötödik alprogramjának indulását, amellyel a magyarországi lakóhellyel rendelkező magánszemélyek számára kíván lehetőséget biztosítani arra, hogy vissza nem térítendő költségvetési támogatás által, csökkentett vételáron szerezhessenek be új automata mosógépet. Mától már nyilvános mindazon üzletek listája, amelyek szerepelnek az országos projektben. Kübler László, az egyik műszaki cikkeket forgalmazó országos üzletlánc kalocsai áruházának vezetője arról beszélt, milyen módon pályázhat Ön a csereprogram támogatására.

Ahogy Kübler Lászlótól, kalocsai kereskedőtől hallotta, két hét múlva akár már Ön is pályázhat új mosógépre az adott oldalakon és a szükséges dokumentumok elektronikus benyújtásával. Kübler László viszont rávilágított arra is, hogy minél hamarabb készítse el a pályázatát, sőt, akár egy kalkulátor segítségével már most felmérheti, eredményes lehet-e az Ön által benyújtott pályázat.

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó