Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

A régió hírei

Kalocsai „zöld csapatok” videóit teheti közönségdíjassá

Szerző: Vörös István, koronaradio.hu – 2016-06-15 12:30:00

Mint arról a KORONAfm100-on az utóbbi hónapokban többször is hallhatott, a tavalyi sikerek után ebben az évben is két kalocsai iskola csapata jutott a döntősök közé az Energy Factory országos vetélkedőn.

Hirdetés

Hirdetés

A „fenntarthatósági Oscar-díj” esélyeseinek sorában van a Szent István Gimnázium „Öko-kommandója” és a Fényi Gyula Általános Iskola „Szemfényvesztő” csapata. Utóbbi a közelmúltban rendezte meg több intézmény diákságát megszólító „Zöld olimpiáját” amelyről többet a tagintézmény vezetőjétől, Török Krisztinától tudhat meg, aki ezúton buzdítja, hogy a www.koronarádió.hu oldalról is elérhető projektvideójukat segítse a közönségdíj elnyeréséhez, és egyúttal voksolhat a gimnazisták kisfilmjére is.

 

Itt szavazhat a Szemfényvesztők videójára!

Török Krisztina, a kalocsai Fényi Gyula Általános Iskola kertvárosi tagintézményének vezetője örömmel jelentette, hogy a csapatuk és a gimnáziumi „Öko-kommandó” videójának a közönségszavazása az utolsó előtti lépcső az idei Energy Factory versenyben. Rövidesen megtörténik az eredményhirdetés – addig is egyetlen kattintással hozzásegítheti a „mieinket” a biztos közönségdíjhoz.

Itt szavazhat az Öko-kommandó videójára!

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Ezt olvastad már?

Megbukott 22 UHT tej


Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó