Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

Zene, koncert, klip

Itt bulizhat Ákossal 2015-ben

Szerző: EST, forrás: est.hu/zene – 2015-01-02 13:49:51

A szervezők bejelentették a jövő évi STRAND – Nagyon Zene Fesztivál első hazai fellépőit, köztük Ákost, aki a STRAND történetében először lép fel a Petőfi Rádió és VOLT Produkció közös fesztiválján. Ákos a VOLT-on is fellép majd - már nem először -, a rajongók legnagyobb örömére.



A STRAND-ot az elmúlt években csak távolról figyeltem, a szervezőkkel azonban régóta dolgozom együtt és örömmel mondtam igent a felkérésüknek”– mondta el Ákos, aki a nagy sikerű dupla Aréna-koncert után a jövő évi fellépések közül elsőként a STRAND-os és VOLT-os koncertjét jelentette be. 
 
Több visszatérő vendége is lesz a STRAND-nak, olyanok, akik idén nagy sikerrel koncerteztek Zamárdiban. Érkezik a Punnany Massif, a Brains, a Kiscsillag, a The Carbonfools, a Supernem, az idei Nagy-Szín-Pad győztes Mary Popkids, Odett, Szabó Balázs Bandája és a Halott Pénz. 
 
A VOLT szervezői korábban már több nevet is bejelentettek, közük John Newman, Parov Stelar, Rise Against, Motörhead és a Parkway Drive már biztos fellép Sopronban.

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Ezt olvastad már?

Magyaróra: új műsor indul!


Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó