Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

Zene, koncert, klip

Itt az új Carbonfools-dal: két lemezbemutató koncertet tart a csapat

Szerző: Vörös István, – 2012-10-26 08:41:04

Dupla lemezbemutató koncertet tart a The Carbonfools, mivel november 8-ra elővételben minden jegy elkelt az A38-ra. A nagy érdeklődés miatt a zenekar másnap este, november 9-én szintén az állóhajón adja elő a Carbonsweet című új album dalait egy látványos koncertshow formájában.

Az utolsó simításokat végzi negyedik stúdióalbumán a The Carbonfools. Az egyre népszerűbb zenekar DJ Titusz irányításával a lehető legkreatívabb módon ötvözi a táncolható, elektronikus alapokat és élő hangszeres zenét. Az új album előfutárát, a Clublights című slágert az azonos című tavasz-nyári turnéról és a rádiókból már ismerheti a közönség, de a dupla lemezbemutató koncert november 8-án csütörtökön és 9-én pénteken este, a budapesti A38 állóhajón még sok meglepetést tartogat.


Íme, a csapat legújabb felvétele: Birthday

A november 8-i lemezbemutató koncert előzenekara a holland Lola Kite lesz, a The Carbonfools koncertje után pedig DJ Titusz egy különleges szettel zárja az estet. A november 9-i lemezbemutatóra régi barátokat hívtak meg: a Colorstar lesz az előzenekar, a koncertek után pedig DJ Palotai táncoltatja tovább a vendégeket.

(1G Records)

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó