Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

A régió hírei

Ítélet született a solti juhászt félhortra verők ügyében

Szerző: Vörös István, forrás: MTI / koronaradio.hu – 2015-12-10 12:11:28

Jogerősen hat év börtönbüntetéssel sújtotta a Szegedi Ítélőtábla szerdán azt a solti férfit, aki társaival még 2012-ben bántalmazott egy juhászként dolgozó férfit, akiről azt hitte, hogy ő lopta el a családja traktorját – értesült az ítéletről az MTI.

hirdetés

hirdetés

Amint az esetről anno a KORONAfm100-on is hallhatott, 2012. augusztus 2-án este tűnt el az értékes munkagép, amelyről a tulajdonos azt feltételezte, hogy erről a juhászként dolgozó ismerőse tehet, mivel birkanyomokat látott a traktor hűlt helyének környezetében.

(fotó: origo.hu)

Az illetőnek azonban semmi köze nem volt a jármű eltűnéséhez. Ennek ellenére a vádlott, két időközben megérkező társával egyetemben jól helyben hagyta a szerencsétlenül járt férfit, aki alig tudta a közeli majorba vonszolni magát, ahonnan életveszélyes sérülésekkel vitték kórházba.

A táblabíróság életveszélyt okozó testi sértés és önbíráskodás bűntettében mondta ki bűnösnek a vádlottat. A bántalmazásban aktívan közreműködő kollégája négy és fél évet kapott, harmadik tárukat másfél év, a végrehajtásában három év próbaidőre felfüggesztett börtönre ítélték.

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó