Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

A régió hírei

Immáron mindent egy épületben találsz a kalocsai kórházban

Szerző: Vörös István, koronaradio.hu – 2017-12-05 12:06:41

Összesen több mint egymilliárd forintot költöttek a kalocsai Szent Kereszt Tagkórház új épületszárnyának építésére és műszerezettségének korszerűsítésére.

Ennek leglátványosabb eredménye, hogy immáron minden szakrendelés egy helyen, a kórház Kossuth utcáról, új főbejáraton át megközelíthető épületegyütteséből érhető el.

A grandiózus, éveken át, több állomásban uniós és állami támogatással véghezvitt fejlesztést hivatalosan hétfő délután zárták le az új radiológia várójának oszlopai közé feszített nemzetiszínű szalag átvágásával.

Az esemény prominens vendégei között volt dr. Mészáros János, az egészségügyi ellátórendszer működtetéséért felelős helyettes államtitkár, aki beszédében kiemelte, hogy a kalocsai beruházást egy átfogó, megyei fejlesztési csomag részeként újulhatott meg, a korábbinál magasabb szintre emelve az itt folyó ellátás színvonalát.

Az ünnepélyes pillanatokban osztozott a kórház kollektívájával dr. Svébis Mihály is, a kecskeméti anyaintézmény főigazgatója.

Bár a vezető meglepően szűkszavúan szólt az átadón megjelentekhez, abbéli reményének adott hangot, hogy a kalocsai kórház kiemelt térségi ellátó szerepe, és jelentősége tovább erősödik.

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó