Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

Zene, koncert, klip

HOPPÁ: Budapestre jön Bruno Mars!

Szerző: Vörös István, – 2013-02-20 15:40:17

November 7-én a Papp László Budapest Sportarénában ad koncertet Bruno Mars. Az énekes eddigi két lemezéből összesen több mint 8 millió példányt adott el világszerte. A New York Times így jellemezte: "ő az egyik legsokoldalúbb és legjobb popelőadó, akinek könnyed és soulos hangja van, amit nagyszerűen tud variálni akár több zenei stílusban is." Az Entertainment Weekly meg így: "...több stílusban is csúcsra tör – és el is éri..." A Billboard így: "...minden egyes hallgatással egyre jobban beüt...", a Rolling Stone pedig így "...párjanincs album, minden összehasonlítgatás hiábavaló..." Mars ráadásul rendkívül népszerű a Youtube-on is, szóval joggal várható el, hogy Budapesten sem fog kongani az Aréna.



Egy kis életrajz a sajtóanyagból: Bruno Mars zenészcsaládban látta meg a napvilágot Honoluluban, Hawaiin. Édesapja, a Brooklynból származó latin ütőhangszeres egy vegasi stílusú revüt szervezett, melyben egész családja részt vett. Az akkor négyéves éves Mars figyelte családtagjait, amint slágereket adnak elő Waikiki Beach-en - nagyrészt ennek köszönheti változatos zenei stílusát is. Hamarosan ő lett a világ legfiatalabb Elvis-imitátora, és csatlakozott családjához az előadásokon, majd szerepelt a Nászút Las Vegasba című filmben, ahol a fiatalkori Elvist alakította. Amint elvégezte a középiskolát, Mars elköltözött Hawaiiról Los Angelesbe, és vitte magával előadóművészi álmait is. Ezek az álmok azonban kicsit várattak magukra: először megalapította dalszerző-producer csapatát, a The Smeezingtons-t, Philip Lawrence-szel és Ari Levine-nel. A trió olyan előadóknak írt slágereket, mint Travie McCoy, Adam Levine, Flo-Rida vagy a Sugababes. Bruno Mars, mint előadó 2010 nyarán debütált. Minden idők egyik legsikeresebb nemzetközi indulását tudhatja magáénak, ráadásul elismertsége és rajongóinak száma azóta is folyamatosan növekszik.



Egyik nagy kedvencünk az előadótól: Lazy Song


Bruno Mars Moonshine Jungle elnevezésű turnéja 2013. november 7-én éri el hazánkat. A budapesti koncertre jegyek március 1-től kaphatók a Ticketpro országos hálózatában és a www.livenation.hu oldalon keresztül.


(Lángoló Gitárok)

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó