Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

A régió hírei

Hét év fegyházat kapott a kalocsai H. Tamás

Szerző: Vörös István, koronaradio.hu – 2016-10-12 11:39:15

Hét év fegyházat kapott a Szegedi Ítélőtábla Gyurisné dr. Komlóssy Éva vezette büntetőtanácsától a kalocsai H. Tamás, többek között kábítószer-kereskedelem miatt – tájékoztatta a KORONAfm100-at Bátyi Zoltán sajtótitkár.

hirdetés

hirdetés

A vádlott évek óta élt drogokkal, és másnak is kínált az anyagokból. 2014. november 6-án e célból indult beszerzésre Kalocsáról a keceli bekötőútnál lévő kocsma parkolójába. Itt 50 gramm marihuánát és 20 darab extasy tablettát vásárolt, dílere pedig megkérte arra, hogy egy csomag speedet vigyen az M9-es egyik körforgalmának táblája tövébe és hagyja ott.

A vádlott elvállata a feladatot, azonban aznap Kalocsa külterületén igazoltatták, és pechére autójából, valamint ruházatából is több csomagot lefoglaltak, amelyek tartalma egytől egyig kábítószernek minősült.

Ezután H. Tamás kalocsai házát is átkutattak, ahol további, jelentős mennyiségűnek minősülő kábítószerrel bukkantak.

A harminckét éves kalocsai férfi ügyében Kecskeméten született első fokú ítéletet tulajdonképpen helyben hagyta a Szegedi Ítélőtábla, amelyhez azért került az ügy, mert a vád súlyosbításért, a védelem enyhítésért nyújtott be fellebbezést.

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó