Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

A régió hírei

"Drogfogás" a Miskei úton: bajban a kalocsai férfi

Szerző: BKM RFK, forrás: police.hu – 2015-10-29 09:04:24

Vádemelést javasolnak a Bács-Kiskun megyei rendőrök azzal a 31 éves férfival szemben, akinél jelentős mennyiségű kábítószert találtak a kalocsai rendőrök.

hirdetés

hirdetés

2014. november 6-án 11 óra 50 perckor a rendőrök Kalocsán, a Miskei úton ellenőrizték a személygépkocsival közlekedő H. Tamás helyi lakost. Az autó és a férfi ruházatának átvizsgálása során - az eljárás során bevont szakértő megállapítása alapján - nettó 89,91 gramm, amfetamint tartalmazó fehér port, 48,89 gramm marihuánát és 20 darab kábítószernek minősülő tablettát találtak az egyenruhások.

 

A 31 éves férfi tartózkodási helyén tartott házkutatás során további nettó 55,81 gramm, kábítószernek minősülő növényi anyagmaradványt, nettó  0,12 gramm, amfetaminnak minősülő fehér színű port, 10 darab bélyeget - amelyekből LSD volt kimutatható -,  8 darab sárga színű, kábítószernek minősülő tablettát, továbbá morzsalékos anyagokat, porokat, pipát, 211 darab nejlon tasakot, digitális mérleget és fecskendőt találtak a nyomozók.

 

Az eljárás adatai szerint a férfi azzal a szándékkal szerezte meg a kábítószereket, hogy azokat Kalocsán és a város környékén értékesítse. Az ügyben kirendelt igazságügyi toxikológus szakértő megállapította, hogy H. Tamás fogyasztotta is a bódító hatású szert.

 

A férfit kábítószer kereskedelem bűntett kísérlet és kábítószer birtoklása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki a nyomozók. A rendőrök kezdeményezték az őrizetbe vett H. Tamás előzetes letartóztatását, amelyet a Kalocsai Járásbíróság 2014. november 7-én elrendelt.

 

A büntetőeljárást a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság Vizsgálati Osztálya a napokban befejezte, a keletkezett iratokat vádemelési javaslattal a Bács-Kiskun Megyei Főügyészségnek küldi meg.

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó