Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

Zene, koncert, klip

Helló újra Budapesten Enrique Iglesias!

Szerző: ORIGO, forrás: origo.hu – 2017-10-17 09:59:33

Tizennyolc év után újra Magyarországon lép fel Enrique Iglesias. A koncert 2018. március 11-én lesz a Papp László Budapest Sportarénában. A koncertre 2017. október 18-án, délelőtt 10 órától lehet jegyet venni.

 

A Grammy-díjas spanyol énekes, Enrique Iglesias utoljára 18 éve lépett fel Magyarországon, de jövőre, az turnéja részeként Magyarországon is fellép. Iglesias még 2000 szeptemberében a Petőfi Csarnokban adott koncertet, 2018. március 11-én pedig a Papp László Budapest Sportarénában játszik majd. A 42 éves Iglesias világkörüli turnéja hét európai állomásból áll majd, és ezek közül lesz az egyik Budapest. A koncertre 2017. október 18-án, délelőtt 10 órától lehet jegyet venni a Broadway.hun.

A spanyol énekes hatalmas stábbal és rengeteg táncossal érkezik majd Magyarországra, ahol a régi slágerei mellett az új dalait is előadja.

Itt lesz a Hero, a Bailando, a Can You hear Me, a Subeme La Radio, az El Perdedor és a Duele El Corazon is. A szervező Broadway Eventnél nagyon sokat dolgoztak azon, hogy Iglesias európai turnéjába Budapest is bekerüljön állomásként. Azt mondták, „az országok évek óta kapkodnak az énekesért."

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó