Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

A régió hírei

Halsimogató, esőhelyszín és ingyenes kisvonat is lesz a Paprikafesztiválon

Szerző: Vörös István, koronaradio.hu – 2016-09-14 11:45:00

Küszöbön Kalocsa hagyományosan legnagyszabásúbb őszi népünnepélye, az ország minden pontjáról, sőt, határainkon túlról is közönséget vonzó Paprikafesztivál, amely idén először szórakoztatja gazdag programkínálatával a megújult Érsekkertben.

Hirdetés

Hirdetés

Arról már korábban hírt adtunk, hogy kulturális és könnyűzenei események egész sorából válogathat majd pénteken és szombaton, de a protokolláris és a színpadi produkciókat számos, más helyszínre tervezett kísérőrendezvény és kiegészítő program színezi majd.

A főszervező Kalocsa Kulturális Központ és Könyvtár igazgatója, dr. Magóné Tóth Gyöngyi ezek közül ajánl a figyelmébe néhányat.

 

A hét végi kalocsai Paprikafesztivál kapcsán dr. Magóné Tóth Gyöngyi intézményvezető kitért arra is, hogy mit merre talál majd az érsekkerti programpalettából válogatva.

Mint kiderült, készültek esőhelyszínnel is a szervezők, bár a szürkemarha főző versenyen részt vevőknek hasznos lehet egy pár vízhatlan cipőt bekészíteni a kocsiba, amellyel csak egy irányból közelíthetik majd meg a fesztiválhelyszínt.

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó