Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

Zene, koncert, klip

Gőzerővel készül a Metallica 3D-s koncertfilmje Antal Nimróddal

Szerző: Vörös István, – 2013-04-22 11:46:50

Az Antal Nimród rendezésében készülő 3D-s mozifilm jelenleg leköti a zenekar összes energiáját. Azért 2014-re van némi esély egy új albumra.



A Metallica 2008-ban jelentkezett legutóbb sorlemezzel, a Death Magnetic című album óta James Hetfieldék keveset foglalkoztak új számok felvételével. Kirk Hammett, a Metallica gitárosa egy interjúban elárulta: az Antal Nimród rendezésében készülő mozifilm jelenleg fontosabb, mint bármilyen más projekt, ezért a közeljövőben nem várható jelentősebb aktivitás a stúdiózás terén.

"A készülő filmünk most mindennel szemben elsőbbséget élvez. Azt szeretnénk, ha ez a film a teljes odafigyelésünk mellett állna össze, és pontosan olyan lenne a végleges formája, ahogyan azt elképzeltük. Az általunk eddig látott filmrészletek alapján csodás lesz a végeredmény. Azt szeretnénk, ha emellett 2014-ben lemezt is ki tudnánk adni, de hogy ez reális elvárás-e részünkről, azt még nem tudjuk. Hébe-hóba megfordulunk stúdiókban, de nagyon lassú folyamat az új album készítése" - mondta Hammett.

Az Antal Nimród-féle 3D-s mozi egyébként egy koncertfilm és egy thriller keveréke, a cselekmény a Metallica egyik fellépésén játszódik, miközben az együttes zenél, a közönség soraiban és a koncert helyszínén egy bűntény bontakozik ki.

(est.hu/zene)
A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó