Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

Zene, koncert, klip

Európát hódítja végig az Aerosmith

Szerző: Gábor János, – 2010-02-21 17:16:40

Az Aerosmith szeretne véget vetni a Steven Tylerrel kapcsolatos találgatásoknak, így bejelentették, hogy vele együtt indulnak európai turnéra a zenekar negyvenedik születésnapján.



Steven Tyler tavaly nyáron leesett a színpadról koncert közben Dél-Dakotában, és amíg otthon lábadozott, szappanoperába illő fordulatok történtek az Aerosmith életében. Először arról lehetett hallani, hogy Tyler kilép a bandából és új együttest alapít, aztán elindult a pletyka, hogy nem lépett ki, hanem kirúgták, ezt követően egy New York-i fellépésen Steven Tyler és Joe Perry azt mondta, hogy ez az egész ügy egy nagy baromság, ám pár héttel később az Aerosmith bejelentette, hogy mégis új énekest keresnek Tyler helyére. Na, ha ebből valaki kihámozza, hogy mi az igazság, annak adunk egy cédét. Tényleg.



Szóval úgy tűnik, hogy most már maga az együttes is baromi cikinek érzi ezt az ügyet, úgyhogy a héten végre rászánták magukat és elmondták: Steven Tyler továbbra is oszlopos tagja az Aerosmith-nek és Ő is részt fog venni a zenekar idén kezdődő európai turnéján. A koncertsorozat június elején startol a Svéd Rockfesztiválon, hiszen pontosan akkor lesz 40 (!) éve, hogy az Aerosmith megalakult.



”A svéd közönség semmihez sem hasonlítható, nagyon örülünk, hogy éppen náluk kezdhetjük meg a turnét. Már alig várjuk, hogy belekezdhessünk a koncertsorozatba, mindenkit biztosíthatok, hogy fantasztikusak leszünk!” - mondta a gitáros Joe Perry.

Még az is lehet, hogy az Aerosmith az európai turnén Budapestet is útba ejti, már ha addig senki sem megy közülük elvonóra és nem esik le a színpadról koncert közben...

Juhász Gergely - music.hu
A sípszó után hagyjon üzenetet!

Ezt olvastad már?

Jay-Z megmondta a frankót!


Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó